KURUMSAL İŞLEYİŞ EĞİTİMİ ANKARA’DA GERÇEKLEŞTİ

Facebook
Twitter
WhatsApp

2011-2014 döneminde görev yapacak, yeni seçilen şube/temsilcilik sekreterleri, örgütlenme ve mali sekreterlere yönelik kurumsal işleyiş ile ilgili eğitimi Ankara Eğitim Sen Genel Merkezi Toplantı salonunda15-16 Mart tarihlerinde gerçekleştirdik.

Eğitim toplantısının birinci emek, demokrasi ve özgürlük mücadelesinde yitirdiklerimiz anısına saygı duruşunun ardın, Genel Başkanımız Çetin Erdolu’nun açılış konuşması ilebaşladı.

Örgütsel işleyiş ve yazışmalara ilişkin konularda Genel Örgütlenme Sekreterimiz Hasan Kaldık,   mali işleyiş ile ilgili Genel Mali Sekreterimiz Şinasi Dursun, Muhasebe Bürosu çalışanımız Şennur Özden, basın yayın ve eğitim konularında Genel Basın Yayın ve Eğitim Sekreterimiz Zülfikar Kartal Akçay, kadın çalışmalarına ilişkin Genel Kadın Sekreterimiz Bedriye Yorgun ve hukuksal işleyişle ilgili Genel Hukuk ve TİS Sekreterimiz Aslıhan Han Özden ve avukatımız Öztürk Türkdoğan bilgilendirme yaptılar.

Programın 2.gününde Genel Sekreterimiz Mehmet Sıddık Akın’ın yönetiminde;

1- Sendikal Anlayış- Yeniden Yapılanma

2- Birleşik Emek Mücadelesi

3- Demokrasi Mücadelesi

4- Örgütlenme Mücadelesi(Meclisler, güvencesizler, öğrenciler, emekliler, özel de çalışanlar vb.)

konularında tartışmayla eğitime katılanların görüş ve düşünleri paylaşıldı. Genel Sekreterimiz Mehmet Sıddık Akın’ın toparlama konuşmasından sonra, MYK üyelerimiz söz olarak sorunları yanıtladılar.

Genel Başkanımız Çetin Erdolu’nun kapanış konuşmasından sonra eğitim etkinliği sona erdi.


kurumsalisleyis1

kurumsalisleyis2

kurumsalisleyis3

kurumsalisleyis4

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]