SES Antalya Şubesi, işyeri temsilci ve yöneticilerine yönelik bir eğitim programı düzenledi.

8-9 Aralık 2012 tarihlerinde Kemer Armas Otelde gerçekleştirilen eğitime, Antalya ve ilçelerinden 60 işyeri temsilcisi ve şube yöneticisi katıldı.

Haliç Üniversitesi Öğretim Görevlisi Kadir Akbulut tarafından “Sendikal Örgütlenmede İletişim Teknikleri ve Ekip Çalışmasının Önemi” konulu egitimantalya2sunumu ile başlayan eğitim programı, SES Genel Başkanı Dr.Çetin Erdolu tarafından yapılan “Sendikal Örgütlenmede Yaşanan İçsel ve Dışsal Nedenlerin Çözümü” konusu ile devam etti. İlk günün son başlığı ise Dr.Nefi Kara’nın sunduğu ”Örgütlenme Üzerine Düşünceler” konusu oldu.

İlkgün birlikte yenilen akşam yemeğinin ardından katılımcıların birlikte şarkılar türküler söylediği, halaylar çektiği eğlence ise geç saatlere kadar sürdü.

İkinci gün Dr.Güray Kılıç’ın “Kamu Hastane Birliklerinin Halka ve Çalışanlara Yansımaları“ konusunda yaptığı sunum ile başlayan eğitim SES Genel Başkanı Dr.Çetin Erdolu’nun “Sendikal Örgütlenmede İşyeri Temsilciliğinin Önemi ve Kurumsal İşleyiş” başlığı ile yapılan sunum ile devam etti.

Son oturum olan Serbest Kürsü’de bir yandan eğitim programı değerlendirilirken diğer yandan önümüzdeki süreçte yapılması gereken çalışmalar üzerine bir tartışma yürütüldü.

SES Antalya Şubesi

Basın Bürosu



egitimantalya1 

İLETİŞİM: SES – Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası
Çankaya, Kızılay, Necatibey Cad. No:82 D: 4, 06420 Ankara Telefon: (0312) 232 61 22 e-Posta: [email protected]